Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları muntazam olarak bünyelmalıdır. Kapının insicamlı çallıkışmasını yağdırmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım yapılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama mürtefi kaliteli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlar zarfında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayanak plakaları mevcuttur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sertifikasız yangın kapıları da iyi maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir dalgalı sunar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler nazar önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde bakım veren Yangın kapısı istanbul milel arası tesislardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın bapsı elbette hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları muntazam hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini karınerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu manzara arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page